Jouw onvergetelijke Foute Kersttruiendag start hier!


Je hoeft echt niet met je handen in het (engelen)haar te zitten, want we helpen je graag op weg om in deze kersttijd van warmte en gezelligheid een heldendaad te verzinnen voor kinderen in nood. Ga naar de inspiratiepagina voor suggesties, praktische tips en ideeën om zo veel mogelijk geld uit die foute kersttrui te wringen. Hier vind je ook handige dingen die je zullen helpen om Save the Children's Foute Kersttruiendag te laten slagen, zoals voorbeeld emails, persberichten, recepten, versiering, posters en nog veel meer! 

Maak je online actiepagina

Je foute kersttrui geeft je superheldenkrachten om zo veel mogelijk geld in te zamelen. Dat gaat het makkelijkste door hier een online actiepagina aan te maken. Dat scheelt gedonder met muntjes, het is veilig, makkelijk te gebruiken op smartphone, tablet of desktop en eenvoudig te delen via je social media! Voor de notoire digibeet hebben we natuurlijk alternatieven bedacht: kijk hiervoor op de inspiratiepagina.

 

Read more Read less

Create your fundraising page or join a team with friends, co-workers, your sports team or class mates. Take a look at these inspiring examples.

Start fundraising
  View all
03/10/2019 | 12:03

Deze helden kwamen vorig jaar in actie en met succes!

Foute Kersttruiendag op basisschool Essesteijn in Voorburg Om Foute Kersttruiendag in de ochtend af te trappen werd er met ruim 500 kinderen en leerkrachten een levende kerstboom gevormd. Zoveel mogelijk kinderen droegen een 'foute kersttrui' en een kerstmuts en namen een lampje mee zodat de kerstboom ook echt licht gaf. Om zoveel mogelijk geld op te halen, werd er door groep 8B een mini kerstmarkt georganiseerd. Groep 3C maakte en verkocht kerststukjes en er waren ook individuele leerlingen die geld inzamelden door bijvoorbeeld kerstknutsels te maken en in de wijk te verkopen.   Kerstkoekjesverkoop voor kinderen in nood.  Mees Lavrijssen, 7 jaar, heeft uren in de keuken gestaan om de lekkerste zelfgemaakte kerstkoekjes te maken. Na het zien van een filmpje hoe kinderen, net zo oud als hij zelf, met een hongerige maag naar bed gaan, het koud hebben of helemaal alleen zijn, wilde Mees heel graag direct in actie komen! Een hele dag heeft hij zijn zelfgemaakte kerstkoekjes verkocht in de AH, Sniederspassage in Bladel en hiermee ruim €750,- opgehaald voor kinderen in nood.
58
07/01/2022
10:48

WSKO Mariaschool

View all