Het weerteam van RTL Weer & Buienradar

RTL Weer & Buienradar in actie voor kinderen in nood!

( Lid van team: RTL Weer & Buienradar )

Op Foute Kersttruiendag 2019 trekken onze weermannen en -vrouwen in alle uitzendingen van het RTL Weer bij RTL 4 een Foute Kersttrui aan!

Daarmee komen Buienradar & RTL Weer in actie voor kinderen in nood. Dus: steun onze actie met een bijdrage en kijk op vrijdag 13 december naar het RTL Weer bij RTL4!

Help je ook mee?

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

15
16/12/2019
09:23

Ido

Bekijk alle
  Bekijk alle
13/12/2019 | 12:45

RTL Weer in een Foute Kersttrui!

Vandaag trekken alle presentatoren van het RTL Weer bij RTL 4  een Foute Kersttrui aan. Weerman Martijn Dorrestein trapte vanochtend de actie af in het RTL Ontbijtnieuws. Bekijk hier zijn weerbericht in zijn Foute Kersttrui: https://www.buienradar.nl/nederland/weerbericht/video