Thorbecke kerstelfjes

Bedrijfseconomie meets de kerstgedachte!

De magische kersttijd met twinkelende lampjes, kerstballen, sneeuwpoppen, engelenhaar en kerstbomen is een tijd van warmte en gezelligheid. Maar niet voor kinderen die opgroeien in armoede of in een oorlogsgebied. Voor hen zijn de wintermaanden vaak bitterkoud, staat er geen maaltijd op tafel en sommigen zijn zelfs helemaal alleen. Op Save the Children’s Foute Kersttruiendag trekken duizenden mensen hun foutste kersttrui aan om een heldendaad te verrichten voor kinderen in nood. Met de opbrengst herenigen we kinderen die alleen zijn met hun familie en zorgen voor maaltijden, warme kleding en onderdak.

Dit jaar gaan wij samen met 4 en 5 Vwo op onze school, Thorbecke VO in Rotterdam, een foute kersttruiendag organiseren op dinsdag 17 december. Het belooft een super knusse kerstdag te worden! Zo kun je die dag heerlijke cupcakes kopen, je auto laten wassen of meedoen aan een pannatoernooi tegen een kleine vergoeding. Alles met als doel om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor Save the Children!

Rondom de organisatie, promotie en financiële afwikkeling van deze dag schrijven de leerlingen een praktische opdracht. Bedrijfseconomie meets de kerstgedachte!

 

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

5
19/12/2019
15:32

Aline Elize

View all
  View all
12/12/2019 | 0:00

Wat gaat het hard!

 Wow, wat een hoop donaties! Super bedankt iedereen!!